Even voorstellen...

Mijn naam is Femke Broekhuisen en ik woon met mijn man en kinderen in Pijnacker. Ik ben als pedagoog werkzaam in mijn eigen praktijk. Werken met kinderen zit in mijn bloed en ik wist dan ook al gauw dat ik daar mijn werk van wilde maken. Mijn ouders hebben ook altijd met kinderen gewerkt en doen dat nog steeds. Samen sparren we dan ook regelmatig over hoe we bijvoorbeeld een bepaalde begeleiding invulling kunnen geven.

In 2004 ben als leerkracht gestart in het basisonderwijs. Ik heb dat 16 jaar lang met heel veel plezier gedaan. Daarna heb ik opleidingen gevolgd op verschillende gebieden. Een overzicht van gevolgde nascholing kunt u hier vinden. 

In 2020 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gestart met het individueel begeleiden van kinderen in het basisonderwijs. Voornamelijk vanuit arrangementen die door scholen worden aangevraagd, begeleid ik kinderen met leer-en gedragsproblemen, sociaal-emotionele problematiek en problemen in de executieve functies. Met humor, creativiteit en een duidelijk doel voor ogen, hoop ik kinderen te stimuleren om zichzelf te zijn en te groeien in hun ontwikkeling. Samen ontdekken we wat het kind nodig heeft en hoe ik de begeleiding daar op af kan stemmen.  Ik vind een goede samenwerking met school en ouders erg belangrijk. Ik zorg er dan ook voor dat ouders en school met regelmaat op de hoogte gehouden worden over de ontwikkeling van de begeleiding van het kind. 

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te kijken wat ik  voor u en uw kind kan betekenen.